MEEST VERKOCHTE NIEUWE UITGAVEN HOGE CBD SOORTEN GEFEMINISEERDE ZADEN AUTOFLOWERING ZADEN REGULIERE ZADEN MERCHANDISE
HOME OVER BARNEYS BARNEY’S FARM OP TOER KLANTENSERVICE BEOORDELINGEN CANNABIS ZADEN COLLECTIES GEFEMINISEERDE ZADEN REGULIERE ZADEN AUTOFLOWERING ZADEN BARNEY'S MERCHANDISE
Runtz x Layer Cake
Runtz x Layer Cake 1Runtz x Layer Cake 2Runtz x Layer Cake 3Runtz x Layer Cake 4Runtz x Layer Cake 5
Runtz x Layer Cake 6Runtz x Layer Cake 7Runtz x Layer Cake 8Runtz x Layer Cake 9Runtz x Layer Cake 10

RUNTZ X LAYER CAKE STRAIN

MET HARS DOORDRENKTE TOPPEN EN ONGELOOFLIJK FRUITIG PROFIEL

 
RATING
RUNTZ x LAYER CAKE
SELECTEER AANTAL ZADEN

Runtz X Layer Cake Cannabis Zaden

Introductie van RUNTZ X LAYER CAKE van Barney's Farm, dit wordt de soort voor 2022 van het jaar! het is echt een klasse apart, een van de meest opwindende creaties sinds vele jaren en een must om deze zomer te proberen. Ervaar de allerbeste collectieve mix van adembenemende West Coast-genetica die sensationeel is samengesmolten om een ​​ongelooflijk krachtige soort te creëren, THC-percentages buiten de schaal, geweldige productie binnen en buiten met onbeperkte mogelijkheden die zich aanpassen aan elke kweekstijl. Ontmoet de ouders! Runtz heeft de wereld al stormenderhand veroverd met zijn heerlijke combinatie van unieke smaken en aroma's die deze twee bewezen en klasse genetica Zkittlez en Gelato kruisen. De introductie van Layer cake tilt deze soort gewoon naar een ander niveau. Bruidstaart werd gekruist met GMO "Knoflookkoekjes", wat een echte monsterruggengraat is voor productie en THC-booster, en toen kwam een ​​sensationele kruising van onze bekroonde Cookies Kush en Skunk #1 in de mix. Het spreekt voor zich dat alle genetica in deze superhybride een plaats in onze catalogus verdienen, maar bij Barneys Farm is ons doel om je uitzonderlijke unieke soorten te brengen. RUNTZ X LAYER CAKE is een perfect uitgebalanceerde 50% indica/sativa-hybride, zeer stevig en vergevingsgezind en produceert meerdere grote, oversized, dichte bosgroene toppen in indica-stijl met diepe amberkleurige ondertonen, feloranje haren en een ijzig laagje gouden amberkleurige kristallen trichomen. Voeg daarbij een snelle bloeiperiode van slechts 65 tot 70 dagen, binnen oogsten tot 650 g/m2 met hoogtes tot 120 cm, afhankelijk van de groeitijd, met THC-percentages getest tot een ongelooflijke 27% Buitenshuis in ideale omstandigheden RUNTZ X LAYER CAKE bereikt een hoogte van 2 meter en produceert tot 2,5 kg per plant.
50% Sativa 50% IndicaWat is de beste temperatuur voor het ontkiemen van Runtz x Layer Cake cannabiszaden?
Runtz x Layer Cake cannabiszaden ontkiemen bij temperaturen van 70°F tot 90°F (21°C tot 32°C). Temperaturen onder de 70°F (21°C) en boven de 90°F (32°C) kunnen een gezonde ontkieming voorkomen of in gevaar brengen. Lage temperaturen vertragen of stoppen zelfs de ontkieming. Hoge temperaturen kunnen leiden tot slechte ontkieming, achterblijvende of trage groei en verhogen ook de kans dat zaailingen uitdrogen.

Runtz X Layer Cake Cannabis Zaden SPECIFICATIE

GEFEMINISEERD
NORMAAL
RUNTZ x LAYER CAKE
Creativiteit, Sterke lichaamshigh, opbeurend, ontspannend
2500 gr/plant
700-800 gr/m²
65 - 70
OKTOBER
1st-2nd week
120cm
100-130cm
150-200cm
HOOG
50%
50%
Indica/Sativa
Citrus, Diesel, Aards, Pittig
Tropisch fruit, kruiden, zoet pittig
4
Cool, Hot & Temperate
SPECIFICATIE
GEFEMINISEERD
NORMAAL
RUNTZ x LAYER CAKE
Creativiteit, Sterke lichaamshigh, opbeurend, ontspannend
2500 gr/plant
700-800 gr/m²
65 - 70
OKTOBER
1st-2nd week
120cm
100-130cm
150-200cm
HOOG
50%
50%
Indica/Sativa
Citrus, Diesel, Aards, Pittig
Tropisch fruit, kruiden, zoet pittig
4
Cool, Hot & Temperate

Toegang exclusief voor volwassenen! Inhoud alleen geschikt voor 18+, het betreden van Barneysfarm is gereserveerd voor mensen met een volwassen leeftijd. In Nederland ben je vanaf 18 volwassen. Bekijk eerst uw lokale wetgeving en respecteer deze! Wietzaden worden alleen verzonden onder het voorbehoud dat ze niet in strijd zijn met uw lokale wetgeving. Wees er van bewust dat wietzaden in sommige landen illegaal zijn. Barney's Farn verkoopt alleen zaden onder voorbehoud dat u ze niet mee neemt naar landen waar deze illegaal zijn. De personen die dit toch doen, zijn zelf verantwoordelijk voor hun acties, en Barneys Farm aanvaard daarom ook geen enkele verantwoordelijkheid. De Webwinkel van barneys voldoet aan de Nederlandse Wetgeving. Wietzaden worden alleen als souvenir verkocht. Of voor het verzamelen, behouden en bewaren van genetica. Algemene juridische mededeling: Het laten uitkomen van je wietzaden is in de meeste landen verboden! Controleer de lokale wetten betrekking cannabis, cannabis merchandise, en andere producten die relevant zijn voor de cannabis industrie.

Doorgaan, ik ben 18 jaar of ouderik accepteer het niet