MEEST VERKOCHTE NIEUWE UITGAVEN HOGE CBD SOORTEN GEFEMINISEERDE ZADEN AUTOFLOWERING ZADEN REGULIERE ZADEN MERCHANDISE
HOME OVER BARNEYS BARNEY’S FARM OP TOER KLANTENSERVICE BEOORDELINGEN CANNABIS ZADEN COLLECTIES GEFEMINISEERDE ZADEN REGULIERE ZADEN AUTOFLOWERING ZADEN BARNEY'S MERCHANDISE
Shiskaberry
Shiskaberry 1Shiskaberry 2Shiskaberry 3Shiskaberry 4Shiskaberry 5
Shiskaberry 6Shiskaberry 7Shiskaberry 8Shiskaberry 9Shiskaberry 10

SHISKABERRY STRAIN

WAARDEER HET COMPLEXE CANNABINOïDEPROFIEL VAN DEZE HEERLIJKE EN FRUITIGE INDICA

 
RATING
Blueberry x Afghan
SELECTEER AANTAL ZADEN

Shiskaberry Cannabis Zaden

Om onze SHISKABERRY ras tot dit moment te brengen heeft Jaren van complex werk gekost en we zijn ongelofelijk blij om dit unieke en geweldige ras te introduceren. SHISKABERRY is een unieke ervaring. Haar scherpe aardgeszinde en pittige karakter geeft je een memorabel en heerlijke nasmaak. Haar geweldige bessengeur zal je naar een nieuwe dimensie brengen. SHISKABERRY is een geweldige Indica die je in een geweldige plek zal brengen en je daar zal houden. Misschien laat ze je wat meer praten, of maakt ze je blij voordat ze je een full body massage geeft. Wie kan er nou meer willen? Verwacht een bloeiperiode van 8-9 weken binnenshuis met hoge resultaten. Buitenshuis kan de SHISKABERRY wel tot 1.2m groeien. Pre-bloeiperiode kan deze 2 kilo van topkwaliteit bloemen geven. Een droog klimaat is geprefereerd.
100% IndicaWat is de beste temperatuur voor het ontkiemen van Shiskaberry cannabiszaden?
Shiskaberry cannabiszaden ontkiemen bij temperaturen van 70°F tot 90°F (21°C tot 32°C). Temperaturen onder de 70°F (21°C) en boven de 90°F (32°C) kunnen een gezonde ontkieming voorkomen of in gevaar brengen. Lage temperaturen vertragen of stoppen zelfs de ontkieming. Hoge temperaturen kunnen leiden tot slechte ontkieming, achterblijvende of trage groei en verhogen ook de kans dat zaailingen uitdrogen.

Shiskaberry Cannabis Zaden SPECIFICATIE

GEFEMINISEERD
NORMAAL
Blueberry x Afghan
Gelukkig, Ontspannend
1500-2000 gr/plant
600-700 gr/m²
50 - 55
SEPTEMBER
2nd-3rd week
80-120cm
80-110cm
120-180cm
GEMIDDELD
100%
100% Indica
Aardachtig, pittig
Scherp, Bessen
HEET
SPECIFICATIE
GEFEMINISEERD
NORMAAL
Blueberry x Afghan
Gelukkig, Ontspannend
1500-2000 gr/plant
600-700 gr/m²
50 - 55
SEPTEMBER
2nd-3rd week
80-120cm
80-110cm
120-180cm
GEMIDDELD
100%
100% Indica
Aardachtig, pittig
Scherp, Bessen
HEET

Toegang exclusief voor volwassenen! Inhoud alleen geschikt voor 18+, het betreden van Barneysfarm is gereserveerd voor mensen met een volwassen leeftijd. In Nederland ben je vanaf 18 volwassen. Bekijk eerst uw lokale wetgeving en respecteer deze! Wietzaden worden alleen verzonden onder het voorbehoud dat ze niet in strijd zijn met uw lokale wetgeving. Wees er van bewust dat wietzaden in sommige landen illegaal zijn. Barney's Farn verkoopt alleen zaden onder voorbehoud dat u ze niet mee neemt naar landen waar deze illegaal zijn. De personen die dit toch doen, zijn zelf verantwoordelijk voor hun acties, en Barneys Farm aanvaard daarom ook geen enkele verantwoordelijkheid. De Webwinkel van barneys voldoet aan de Nederlandse Wetgeving. Wietzaden worden alleen als souvenir verkocht. Of voor het verzamelen, behouden en bewaren van genetica. Algemene juridische mededeling: Het laten uitkomen van je wietzaden is in de meeste landen verboden! Controleer de lokale wetten betrekking cannabis, cannabis merchandise, en andere producten die relevant zijn voor de cannabis industrie.

Doorgaan, ik ben 18 jaar of ouderik accepteer het niet