MEEST VERKOCHTE NIEUWE UITGAVEN HOGE CBD SOORTEN GEFEMINISEERDE ZADEN AUTOFLOWERING ZADEN REGULIERE ZADEN MERCHANDISE
HOME OVER BARNEYS BARNEY’S FARM OP TOER KLANTENSERVICE BEOORDELINGEN CANNABIS ZADEN COLLECTIES GEFEMINISEERDE ZADEN REGULIERE ZADEN AUTOFLOWERING ZADEN BARNEY'S MERCHANDISE
Skywalker OG Auto
Skywalker OG Auto 1Skywalker OG Auto 2Skywalker OG Auto 3Skywalker OG Auto 4Skywalker OG Auto 5
Skywalker OG Auto 6Skywalker OG Auto 7Skywalker OG Auto 8Skywalker OG Auto 9Skywalker OG Auto 10

SKYWALKER OG AUTO STRAIN

VOEL JE BEVRIJDT VAN AL JE MENTALE EN LICHAMELIJKE SPANNINGEN DOOR HET TELEN EN GEBRUIKEN VAN BARNEYS FARM SKYWALKER OG SUPER AUTO!

 
RATING
Skywalker OG x BF Super Auto #1
SELECTEER AANTAL ZADEN

Skywalker OG Auto Cannabis Zaden

Goede wiet behoeft als wijn ook geen krans, een uitspraak die zeker ook geldt voor onze Skywalker OG super auto variëteit! Door het te gebruiken zet je al je zintuigen op scherp, ontspan je jezelf volledig en lukt het je om moeiteloos verbanden te leggen tussen de problemen waar je mee zit. Je komt dan met gemak op nieuwe creatieve ideeën en oplossingsmodellen voor vrijwel al je problemen. Skywalker OG super auto is de automatische zelf bloeier versie van TONI13. Ook is het feminized wat je lekker veel vrouwelijke planten oplevert. De Skywalker OG super auto begint tussen de tien en elf weken te spruiten en kan wel 1.2 meter hoog worden. De plant laat je denken aan een dennenboom, met kush-achtige bloemen. Het bezit een vrij hoog THC gehalte van 23 procent, wat het hier boven beschreven effect verklaart.
25% Sativa 75% IndicaWat is de beste temperatuur voor het ontkiemen van Skywalker OG Auto cannabiszaden?
Skywalker OG Auto cannabiszaden ontkiemen bij temperaturen van 70°F tot 90°F (21°C tot 32°C). Temperaturen onder de 70°F (21°C) en boven de 90°F (32°C) kunnen een gezonde ontkieming voorkomen of in gevaar brengen. Lage temperaturen vertragen of stoppen zelfs de ontkieming. Hoge temperaturen kunnen leiden tot slechte ontkieming, achterblijvende of trage groei en verhogen ook de kans dat zaailingen uitdrogen.

Skywalker OG Auto Cannabis Zaden SPECIFICATIE

GEFEMINISEERD
AUTOFLOWERING
Skywalker OG x BF Super Auto #1
Rustgevend, stoned en verruimd je denkwijze
130-200 gr/plant
450 - 500 gr/m²
70 - 75
80-100cm
90-120cm
GEMIDDELD
75%
25%
VOORNAMELIJK INDICA
Zoet, dennige smaak en proeft ook naar aarde.
Tropische vruchten, Citrus, en dieselachtig
SPECIFICATIE
GEFEMINISEERD
AUTOFLOWERING
Skywalker OG x BF Super Auto #1
Rustgevend, stoned en verruimd je denkwijze
130-200 gr/plant
450 - 500 gr/m²
70 - 75
80-100cm
90-120cm
GEMIDDELD
75%
25%
VOORNAMELIJK INDICA
Zoet, dennige smaak en proeft ook naar aarde.
Tropische vruchten, Citrus, en dieselachtig

Toegang exclusief voor volwassenen! Inhoud alleen geschikt voor 18+, het betreden van Barneysfarm is gereserveerd voor mensen met een volwassen leeftijd. In Nederland ben je vanaf 18 volwassen. Bekijk eerst uw lokale wetgeving en respecteer deze! Wietzaden worden alleen verzonden onder het voorbehoud dat ze niet in strijd zijn met uw lokale wetgeving. Wees er van bewust dat wietzaden in sommige landen illegaal zijn. Barney's Farn verkoopt alleen zaden onder voorbehoud dat u ze niet mee neemt naar landen waar deze illegaal zijn. De personen die dit toch doen, zijn zelf verantwoordelijk voor hun acties, en Barneys Farm aanvaard daarom ook geen enkele verantwoordelijkheid. De Webwinkel van barneys voldoet aan de Nederlandse Wetgeving. Wietzaden worden alleen als souvenir verkocht. Of voor het verzamelen, behouden en bewaren van genetica. Algemene juridische mededeling: Het laten uitkomen van je wietzaden is in de meeste landen verboden! Controleer de lokale wetten betrekking cannabis, cannabis merchandise, en andere producten die relevant zijn voor de cannabis industrie.

Doorgaan, ik ben 18 jaar of ouderik accepteer het niet