MEEST VERKOCHTE NIEUWE UITGAVEN HOGE CBD SOORTEN GEFEMINISEERDE ZADEN AUTOFLOWERING ZADEN REGULIERE ZADEN MERCHANDISE
HOME OVER BARNEYS BARNEY’S FARM OP TOER KLANTENSERVICE BEOORDELINGEN CANNABIS ZADEN COLLECTIES GEFEMINISEERDE ZADEN REGULIERE ZADEN AUTOFLOWERING ZADEN BARNEY'S MERCHANDISE
Sour Diesel

SOUR DIESEL STRAIN

TIL JE DAG NAAR EEN HOGER NIVEAU MET DE OPWINDENDE KRACHT VAN SOUR DIESEL. BESTEL NU EN ERVAAR ZIJN LEGENDARISCHE STATUS, ROBUUSTE OPBRENGST EN RIJKE SMAAK.

 
RATING
Super Skunk Strain x Chemdawg Strain
SELECTEER AANTAL ZADEN
  • Sorry, dit zaad is momenteel niet beschikbaar om te kopen.
  • Wil je e-mail ontvangen wanneer deze zaden weer op voorraad zijn?

SOUR DIESEL™ Cannabis Zaden

Ben je klaar om de opwindende kracht van onze Sour Diesel-soort te ervaren? Deze Sativa-dominante wietsoort is een unieke hybride die het resultaat is van een sprankelende mix van Chemdawg en Super Skunk. Sour Diesel is een soort die aandacht en respect verdient van zelfs de meest veeleisende cannabisconnaisseurs. Met haar uitzonderlijke kenmerken en legendarische status is het geen wonder dat zij zeer gewild is. Sour Diesel is een Sativa-dominante soort, bekend om haar energieke en opbeurende effecten die je een verkwikt en geïnspireerd gevoel geven. Of je nu je creativiteit, aandacht of productiviteit wilt vergroten, deze soort is de perfecte keuze. Met THC-concentraties variërend van 20 tot 24% is de legendarische krachtige cerebrale ervaring van Sour Diesel zowel euforisch als rustgevend. En in tegenstelling tot andere soorten, zal je er niet slaperig van worden of aan je bank gekluisterd blijven. Sour Diesel is een robuuste wietplant die zowel binnen als buiten gekweekt kan worden. Met bloeitijden variërend van 70-75 dagen bij binnenteelt tot midden/eind oktober in volle grond, is het een veelzijdige plant die zich aan bijna elke omgeving kan aanpassen. En als je haar de ruimte geeft om buiten te groeien, kunnen Sour Diesel wietplanten een hoogte bereiken van 1,5m - 2m met substantiële opbrengsten tot 2kg, wat haar tot een waar meesterwerk maakt. Maar hoe zit het met de geur en smaak? Nou, Sour Diesel verspreidt een sterk, scherp parfum dat zowel zuur als aards is, met een spoor van diesel in de smaak en het aroma. De smaak is even rijk, waardoor je een verrukkelijke mix van zoete, kruidige en citroenachtige smaken krijgt die lang blijven hangen. Ben je klaar om je dag naar een hoger niveau te tillen? Of je nu je avond wilt opvrolijken of je creativiteit in de ochtend wilt laten stromen, Sour Diesel is gegarandeerd de juiste keuze.

Sour Diesel Cannabis Zaden SPECIFICATIE

GEFEMINISEERD
NORMAAL
Super Skunk Strain x Chemdawg Strain
Energiek, Opbeurend, Euforisch en Rustgevend
1.5- 2kg per plant
550 gr/m²
70 - 75
OKTOBER
2nd-3rd week
100-120cm
100-120cm
150 – 200cm
GEMIDDELD
30%
70%
VOORNAMELIJK SATIVA
Zoet, Kruidig, Citroenachtig
Zuur, Aards, een Vleugje Diesel
SPECIFICATIE
GEFEMINISEERD
NORMAAL
Super Skunk Strain x Chemdawg Strain
Energiek, Opbeurend, Euforisch en Rustgevend
1.5- 2kg per plant
550 gr/m²
70 - 75
OKTOBER
2nd-3rd week
100-120cm
100-120cm
150 – 200cm
GEMIDDELD
30%
70%
VOORNAMELIJK SATIVA
Zoet, Kruidig, Citroenachtig
Zuur, Aards, een Vleugje Diesel

Toegang exclusief voor volwassenen! Inhoud alleen geschikt voor 18+, het betreden van Barneysfarm is gereserveerd voor mensen met een volwassen leeftijd. In Nederland ben je vanaf 18 volwassen. Bekijk eerst uw lokale wetgeving en respecteer deze! Wietzaden worden alleen verzonden onder het voorbehoud dat ze niet in strijd zijn met uw lokale wetgeving. Wees er van bewust dat wietzaden in sommige landen illegaal zijn. Barney's Farn verkoopt alleen zaden onder voorbehoud dat u ze niet mee neemt naar landen waar deze illegaal zijn. De personen die dit toch doen, zijn zelf verantwoordelijk voor hun acties, en Barneys Farm aanvaard daarom ook geen enkele verantwoordelijkheid. De Webwinkel van barneys voldoet aan de Nederlandse Wetgeving. Wietzaden worden alleen als souvenir verkocht. Of voor het verzamelen, behouden en bewaren van genetica. Algemene juridische mededeling: Het laten uitkomen van je wietzaden is in de meeste landen verboden! Controleer de lokale wetten betrekking cannabis, cannabis merchandise, en andere producten die relevant zijn voor de cannabis industrie.

Doorgaan, ik ben 18 jaar of ouderik accepteer het niet