MEEST VERKOCHTE NIEUWE UITGAVEN HOGE CBD SOORTEN GEFEMINISEERDE ZADEN AUTOFLOWERING ZADEN REGULIERE ZADEN MERCHANDISE
HOME OVER BARNEYS BARNEY’S FARM OP TOER KLANTENSERVICE BEOORDELINGEN CANNABIS ZADEN COLLECTIES GEFEMINISEERDE ZADEN REGULIERE ZADEN AUTOFLOWERING ZADEN BARNEY'S MERCHANDISE
Sour Strawberry
Sour Strawberry 1Sour Strawberry 2Sour Strawberry 3Sour Strawberry 4Sour Strawberry 5
Sour Strawberry 6Sour Strawberry 7Sour Strawberry 8Sour Strawberry 9Sour Strawberry 10

SOUR STRAWBERRY STRAIN

ERVAAR EEN UNIEKE MIX VAN FRUITIGE ZOETHEID EN STIMULERENDE GENEUGTEN MET DE STRAWBERRY DIESEL-CANNABISSOORT.

 
RATING
Strawberry Kush Strain x Sour Diesel Strain
SELECTEER AANTAL ZADEN

Sour Strawberry Cannabis Zaden

Bereid je voor om meegesleept te worden door het verleidelijke aroma en karakter van onze Sour Strawberry-soort Aka Strawberry Diesel. Sour Strawberry is het resultaat van een krachtige genetische kruising tussen de legendarische Strawberry Kush en de befaamde Sour Diesel, resulterend in een uitgebalanceerde hybride soort die enigszins sativa-dominant is en een genot om te kweken, ongeacht je ervaringsniveau. De bloeitijd van Sour Strawberry is binnen slechts 65-70 dagen, wat betekent dat je niet lang hoeft te wachten voordat je kunt genieten van haar schoonheid. Met een binnen opbrengst van 500-600g/m² kun je verwachten om beloond te worden met een overvloed aan krachtige, kleverige toppen die ongetwijfeld indruk op je zullen maken. Maar waarom zou je jezelf beperken tot binnen kweken? Sour Strawberry gedijt buiten goed en geeft een opbrengst van 1,5 tot 2,5 kg per plant bij een hoogte van 1,5-2 m. Stel je eens voor hoe bevredigend het is om deze planten te zien groeien en rijpen onder de warme zon, klaar voor de oogst begin oktober. En laten we het THC-gehalte niet vergeten: met een percentage van 22 tot 24 is Sour Strawberry Diesel een soort die klappen uitdeelt. De toppen van Sour Strawberry zijn echt een lust voor het oog, met felgroene bladeren en vurig oranje haartjes die je uitnodigen om haar van dichtbij te bekijken. En als je dat eenmaal doet, word je getrakteerd op een boeket van aroma's die variëren van zuur, zoet en fruitig tot aards en dieselachtig. Dus waarom wachten? Trakteer jezelf op de onvergetelijke ervaring van deze Sour Strawberry-soort.
60% Sativa 40% IndicaWat is de beste temperatuur voor het ontkiemen van Sour Strawberry cannabiszaden?
Sour Strawberry cannabiszaden ontkiemen bij temperaturen van 70°F tot 90°F (21°C tot 32°C). Temperaturen onder de 70°F (21°C) en boven de 90°F (32°C) kunnen een gezonde ontkieming voorkomen of in gevaar brengen. Lage temperaturen vertragen of stoppen zelfs de ontkieming. Hoge temperaturen kunnen leiden tot slechte ontkieming, achterblijvende of trage groei en verhogen ook de kans dat zaailingen uitdrogen.

Sour Strawberry Cannabis Zaden SPECIFICATIE

GEFEMINISEERD
NORMAAL
Strawberry Kush Strain x Sour Diesel Strain
Creatief, Opwekkend, Euforie, Blij, Ontspannend
1500-2000 gr/plant
600-700 gr/m²
65 - 70
OKTOBER
1st-2nd week
100-120cm
100-120cm
150-200cm
GEMIDDELD
40%
60%
VOORNAMELIJK SATIVA
Bessen, Diesel, Aardbei, Zoete Citrus
Diesel, Aards, Scherp, Aardbei, Zoet
SPECIFICATIE
GEFEMINISEERD
NORMAAL
Strawberry Kush Strain x Sour Diesel Strain
Creatief, Opwekkend, Euforie, Blij, Ontspannend
1500-2000 gr/plant
600-700 gr/m²
65 - 70
OKTOBER
1st-2nd week
100-120cm
100-120cm
150-200cm
GEMIDDELD
40%
60%
VOORNAMELIJK SATIVA
Bessen, Diesel, Aardbei, Zoete Citrus
Diesel, Aards, Scherp, Aardbei, Zoet

Toegang exclusief voor volwassenen! Inhoud alleen geschikt voor 18+, het betreden van Barneysfarm is gereserveerd voor mensen met een volwassen leeftijd. In Nederland ben je vanaf 18 volwassen. Bekijk eerst uw lokale wetgeving en respecteer deze! Wietzaden worden alleen verzonden onder het voorbehoud dat ze niet in strijd zijn met uw lokale wetgeving. Wees er van bewust dat wietzaden in sommige landen illegaal zijn. Barney's Farn verkoopt alleen zaden onder voorbehoud dat u ze niet mee neemt naar landen waar deze illegaal zijn. De personen die dit toch doen, zijn zelf verantwoordelijk voor hun acties, en Barneys Farm aanvaard daarom ook geen enkele verantwoordelijkheid. De Webwinkel van barneys voldoet aan de Nederlandse Wetgeving. Wietzaden worden alleen als souvenir verkocht. Of voor het verzamelen, behouden en bewaren van genetica. Algemene juridische mededeling: Het laten uitkomen van je wietzaden is in de meeste landen verboden! Controleer de lokale wetten betrekking cannabis, cannabis merchandise, en andere producten die relevant zijn voor de cannabis industrie.

Doorgaan, ik ben 18 jaar of ouderik accepteer het niet