MEEST VERKOCHTE NIEUWE UITGAVEN HOGE CBD SOORTEN GEFEMINISEERDE ZADEN AUTOFLOWERING ZADEN REGULIERE ZADEN MERCHANDISE
HOME OVER BARNEYS BARNEY’S FARM OP TOER KLANTENSERVICE BEOORDELINGEN CANNABIS ZADEN COLLECTIES GEFEMINISEERDE ZADEN REGULIERE ZADEN AUTOFLOWERING ZADEN BARNEY'S MERCHANDISE
Strawberry Cheesecake Auto
Strawberry Cheesecake Auto 1Strawberry Cheesecake Auto 2Strawberry Cheesecake Auto 3Strawberry Cheesecake Auto 4Strawberry Cheesecake Auto 5
Strawberry Cheesecake Auto 6Strawberry Cheesecake Auto 7Strawberry Cheesecake Auto 8Strawberry Cheesecake Auto 9Strawberry Cheesecake Auto 10

STRAWBERRY CHEESECAKE AUTO STRAIN

EEN AFGHAANSE OG GECOMBINEERD MET STRAWBERRY PIE IN DEZE OVERHEERLIJKE VERWENNERIJ

 
RATING
Strawberry Pie x Afghan OG x BF Super Auto #1
SELECTEER AANTAL ZADEN

Strawberry Cheesecake Auto Cannabis Zaden

Met een totaal unieke twist zette Barneys Farm zijn zoektocht verder in het creëren van baanbrekende genetica met onze eigen Strawberry Cheesecake Auto. Na uitgebreid en selectief kweken met onze verschillende soorten die aardbeienterpeen bevatten, kozen ze voor een verleidelijk subtiele Strawberry Pie-feno. Het lab kruiste dit vervolgens met een zeldzame stek van een Afghaanse OG.

De infusie van deze Indica dominante Kush eigenschappen zorgt voor snelle groei, ongelooflijke productiemogelijkheden en een sterke vergevingsgezinde structuur. Door deze creatie te kruisen met onze BF Super Auto #1, kan Strawberry Cheesecake Auto ook gedijen in koelere klimaten, groeit ze hoger dan de meeste autoflowers, maar ze blijft compact en voltooit haar levenscyclus in een oogwenk.

Tijdens de groeifase blijft de Strawberry Cheesecake Auto meestal bescheiden in omvang voordat de snelle groei van haar stomp gevormde bloeiende takken zich uitstrekken. Haar donkergroene bladeren veranderen uiteindelijk en produceren prachtige dieppaarse tinten. Zoals te verwachten is, is dit een zeer plakkerige harsachtige soort met dieporanje gekleurde bloemen die bedekt zijn met een dikke laag trichomen, wat wijst op een delicate kers op de taart.

De aroma's zijn behoorlijk intrigerende en ruiken naar zoete geitenkaas met hints van oude aarde, skunk met een subtiele afgifte van aardbeien en verse wilde bessen.
25% Sativa 75% IndicaWat is de beste temperatuur voor het ontkiemen van Strawberry Cheesecake Auto cannabiszaden?
Strawberry Cheesecake Auto cannabiszaden ontkiemen bij temperaturen van 70°F tot 90°F (21°C tot 32°C). Temperaturen onder de 70°F (21°C) en boven de 90°F (32°C) kunnen een gezonde ontkieming voorkomen of in gevaar brengen. Lage temperaturen vertragen of stoppen zelfs de ontkieming. Hoge temperaturen kunnen leiden tot slechte ontkieming, achterblijvende of trage groei en verhogen ook de kans dat zaailingen uitdrogen.

Strawberry Cheesecake Auto Cannabis Zaden SPECIFICATIE

GEFEMINISEERD
AUTOFLOWERING
Strawberry Pie x Afghan OG x BF Super Auto #1
280-350 gr/plant
550 – 650 gr/m²
75 - 80
90-110cm
100-140cm
GEMIDDELD
75%
25%
VOORNAMELIJK INDICA
Natuurlijk, Aardbei, Cheesecake
Aardbeien Hasj, Cheesecake
4
Cool, Hot & Temperate
SPECIFICATIE
GEFEMINISEERD
AUTOFLOWERING
Strawberry Pie x Afghan OG x BF Super Auto #1
280-350 gr/plant
550 – 650 gr/m²
75 - 80
90-110cm
100-140cm
GEMIDDELD
75%
25%
VOORNAMELIJK INDICA
Natuurlijk, Aardbei, Cheesecake
Aardbeien Hasj, Cheesecake
4
Cool, Hot & Temperate

Toegang exclusief voor volwassenen! Inhoud alleen geschikt voor 18+, het betreden van Barneysfarm is gereserveerd voor mensen met een volwassen leeftijd. In Nederland ben je vanaf 18 volwassen. Bekijk eerst uw lokale wetgeving en respecteer deze! Wietzaden worden alleen verzonden onder het voorbehoud dat ze niet in strijd zijn met uw lokale wetgeving. Wees er van bewust dat wietzaden in sommige landen illegaal zijn. Barney's Farn verkoopt alleen zaden onder voorbehoud dat u ze niet mee neemt naar landen waar deze illegaal zijn. De personen die dit toch doen, zijn zelf verantwoordelijk voor hun acties, en Barneys Farm aanvaard daarom ook geen enkele verantwoordelijkheid. De Webwinkel van barneys voldoet aan de Nederlandse Wetgeving. Wietzaden worden alleen als souvenir verkocht. Of voor het verzamelen, behouden en bewaren van genetica. Algemene juridische mededeling: Het laten uitkomen van je wietzaden is in de meeste landen verboden! Controleer de lokale wetten betrekking cannabis, cannabis merchandise, en andere producten die relevant zijn voor de cannabis industrie.

Doorgaan, ik ben 18 jaar of ouderik accepteer het niet