MEEST VERKOCHTE NIEUWE UITGAVEN HOGE CBD SOORTEN GEFEMINISEERDE ZADEN AUTOFLOWERING ZADEN REGULIERE ZADEN MERCHANDISE
HOME OVER BARNEYS BARNEY’S FARM OP TOER KLANTENSERVICE BEOORDELINGEN CANNABIS ZADEN COLLECTIES GEFEMINISEERDE ZADEN REGULIERE ZADEN AUTOFLOWERING ZADEN BARNEY'S MERCHANDISE
Strawberry Lemonade
Strawberry Lemonade 1Strawberry Lemonade 2Strawberry Lemonade 3Strawberry Lemonade 4Strawberry Lemonade 5
Strawberry Lemonade 6Strawberry Lemonade 7Strawberry Lemonade 8Strawberry Lemonade 9Strawberry Lemonade 10

STRAWBERRY LEMONADE STRAIN

LAAT DEZE VERLEIDELIJKE AARDBEI-VERRUKKING DOOR JE HERSENEN EN LICHAAM BORRELEN

 
RATING
Strawberry x Lemon OG
SELECTEER AANTAL ZADEN

Strawberry Lemonade Cannabis Zaden

Wij zijn ongelofelijk blij om dit merk van Straweberry & Lemon te introduceren. Door de krachtige & vooral Sativa Strawberry te kruisen met de fenomenale Lemonade OG, kregen wij een geweldig ras dat je neus wakker maakt en je smaakpapillen doet exploderen. Verschillende fruitsmaken transporteren jou in een wereld van aardbei en rust waardoor je pijn wordt verlicht en je daarna geweldig zult voelen. Strawberry Lemonade is immense populair voor verschillende activiteiten op de dag. Wat je ook doet, mis deze nieuwe toevoeging aan ons assortiment niet!  Buitenopbrengsten tot 2,5 kg zijn haalbaar in ideale omstandigheden, en binnen met een bloeitijd van 60-70 dagen kan men een enorme 700 g / m2 verwachten.
60% Sativa 40% IndicaWat is de beste temperatuur voor het ontkiemen van Strawberry Lemonade cannabiszaden?
Strawberry Lemonade cannabiszaden ontkiemen bij temperaturen van 70°F tot 90°F (21°C tot 32°C). Temperaturen onder de 70°F (21°C) en boven de 90°F (32°C) kunnen een gezonde ontkieming voorkomen of in gevaar brengen. Lage temperaturen vertragen of stoppen zelfs de ontkieming. Hoge temperaturen kunnen leiden tot slechte ontkieming, achterblijvende of trage groei en verhogen ook de kans dat zaailingen uitdrogen.

Strawberry Lemonade Cannabis Zaden SPECIFICATIE

GEFEMINISEERD
NORMAAL
Strawberry x Lemon OG
Creatief, kalm, opgewekt, blij, gefocust, energiek
2500 gr/plant
700-800 gr/m²
60 - 70
OKTOBER
1st-2nd week
120-150cm
120-150cm
150-250cm
HOOG
40%
60%
VOORNAMELIJK SATIVA
Aardbei limonade, citroen, Skunk aardbei, zoet
Zoete citroen, aardachtige aardbeien, fruitige hasj
4
SPECIFICATIE
GEFEMINISEERD
NORMAAL
Strawberry x Lemon OG
Creatief, kalm, opgewekt, blij, gefocust, energiek
2500 gr/plant
700-800 gr/m²
60 - 70
OKTOBER
1st-2nd week
120-150cm
120-150cm
150-250cm
HOOG
40%
60%
VOORNAMELIJK SATIVA
Aardbei limonade, citroen, Skunk aardbei, zoet
Zoete citroen, aardachtige aardbeien, fruitige hasj
4

Toegang exclusief voor volwassenen! Inhoud alleen geschikt voor 18+, het betreden van Barneysfarm is gereserveerd voor mensen met een volwassen leeftijd. In Nederland ben je vanaf 18 volwassen. Bekijk eerst uw lokale wetgeving en respecteer deze! Wietzaden worden alleen verzonden onder het voorbehoud dat ze niet in strijd zijn met uw lokale wetgeving. Wees er van bewust dat wietzaden in sommige landen illegaal zijn. Barney's Farn verkoopt alleen zaden onder voorbehoud dat u ze niet mee neemt naar landen waar deze illegaal zijn. De personen die dit toch doen, zijn zelf verantwoordelijk voor hun acties, en Barneys Farm aanvaard daarom ook geen enkele verantwoordelijkheid. De Webwinkel van barneys voldoet aan de Nederlandse Wetgeving. Wietzaden worden alleen als souvenir verkocht. Of voor het verzamelen, behouden en bewaren van genetica. Algemene juridische mededeling: Het laten uitkomen van je wietzaden is in de meeste landen verboden! Controleer de lokale wetten betrekking cannabis, cannabis merchandise, en andere producten die relevant zijn voor de cannabis industrie.

Doorgaan, ik ben 18 jaar of ouderik accepteer het niet