MEEST VERKOCHTE NIEUWE UITGAVEN HOGE CBD SOORTEN GEFEMINISEERDE ZADEN AUTOFLOWERING ZADEN REGULIERE ZADEN MERCHANDISE
HOME OVER BARNEYS BARNEY’S FARM OP TOER KLANTENSERVICE BEOORDELINGEN CANNABIS ZADEN COLLECTIES GEFEMINISEERDE ZADEN REGULIERE ZADEN AUTOFLOWERING ZADEN BARNEY'S MERCHANDISE
Tangerine Dream
Tangerine Dream 1Tangerine Dream 2Tangerine Dream 3Tangerine Dream 4Tangerine Dream 5
Tangerine Dream 6Tangerine Dream 7Tangerine Dream 8Tangerine Dream 9Tangerine Dream 10

TANGERINE DREAM STRAIN

VERRIJK JE GEEST EN KALMEER JE LICHAAM MET DEZE DROMERIGE CUP WINNENDE SATIVA

Cup Winner
RATING
G13 x Afghan x Neville’s A5 Haze
SELECTEER AANTAL ZADEN

Tangerine Dream Cannabis Zaden

Tangerine Dream is een Sativa dominant ras dat een zoete mandarijn representeert in zowel aroma's als smaken. Het geeft een zeer rustig en hemels effect. Tangerine Dream heeft een korte bloeiperiode van slechts 65 dagen en is 1 meter lang met zijn sterke en vele zijtakken is de opbrengst ongeveer 600gr/m2. De plant heeft ondersteuning nodig in zijn laatste weken. Colas groeien lang en zwaar waardoor ze er prachtig uitzien met hun rode en oranje trichomen.
60% Sativa 40% IndicaWat is de beste temperatuur voor het ontkiemen van Tangerine Dream cannabiszaden?
Tangerine Dream cannabiszaden ontkiemen bij temperaturen van 70°F tot 90°F (21°C tot 32°C). Temperaturen onder de 70°F (21°C) en boven de 90°F (32°C) kunnen een gezonde ontkieming voorkomen of in gevaar brengen. Lage temperaturen vertragen of stoppen zelfs de ontkieming. Hoge temperaturen kunnen leiden tot slechte ontkieming, achterblijvende of trage groei en verhogen ook de kans dat zaailingen uitdrogen.

Tangerine Dream Cannabis Zaden SPECIFICATIE

GEFEMINISEERD
NORMAAL
G13 x Afghan x Neville’s A5 Haze
Lichaamsontspanning, cerebraal, Euforisch, opbeurend
800 gr/plant
500-600 gr/m²
60 - 65
OKTOBER
1st-2nd week
90/100cm
90-110cm
120-150cm
GEMIDDELD
40%
60%
VOORNAMELIJK SATIVA
Sinaasappel, Bessen, Citrus, Suikerachtig, Tropisch
Intense citrus, bessen
SPECIFICATIE
GEFEMINISEERD
NORMAAL
G13 x Afghan x Neville’s A5 Haze
Lichaamsontspanning, cerebraal, Euforisch, opbeurend
800 gr/plant
500-600 gr/m²
60 - 65
OKTOBER
1st-2nd week
90/100cm
90-110cm
120-150cm
GEMIDDELD
40%
60%
VOORNAMELIJK SATIVA
Sinaasappel, Bessen, Citrus, Suikerachtig, Tropisch
Intense citrus, bessen

Toegang exclusief voor volwassenen! Inhoud alleen geschikt voor 18+, het betreden van Barneysfarm is gereserveerd voor mensen met een volwassen leeftijd. In Nederland ben je vanaf 18 volwassen. Bekijk eerst uw lokale wetgeving en respecteer deze! Wietzaden worden alleen verzonden onder het voorbehoud dat ze niet in strijd zijn met uw lokale wetgeving. Wees er van bewust dat wietzaden in sommige landen illegaal zijn. Barney's Farn verkoopt alleen zaden onder voorbehoud dat u ze niet mee neemt naar landen waar deze illegaal zijn. De personen die dit toch doen, zijn zelf verantwoordelijk voor hun acties, en Barneys Farm aanvaard daarom ook geen enkele verantwoordelijkheid. De Webwinkel van barneys voldoet aan de Nederlandse Wetgeving. Wietzaden worden alleen als souvenir verkocht. Of voor het verzamelen, behouden en bewaren van genetica. Algemene juridische mededeling: Het laten uitkomen van je wietzaden is in de meeste landen verboden! Controleer de lokale wetten betrekking cannabis, cannabis merchandise, en andere producten die relevant zijn voor de cannabis industrie.

Doorgaan, ik ben 18 jaar of ouderik accepteer het niet