MEEST VERKOCHTE NIEUWE UITGAVEN HOGE CBD SOORTEN GEFEMINISEERDE ZADEN AUTOFLOWERING ZADEN REGULIERE ZADEN MERCHANDISE
HOME OVER BARNEYS BARNEY’S FARM OP TOER KLANTENSERVICE BEOORDELINGEN CANNABIS ZADEN COLLECTIES GEFEMINISEERDE ZADEN REGULIERE ZADEN AUTOFLOWERING ZADEN BARNEY'S MERCHANDISE
Triple Cheese
Triple Cheese 1Triple Cheese 2Triple Cheese 3Triple Cheese 4Triple Cheese 5
Triple Cheese 6Triple Cheese 7Triple Cheese 8Triple Cheese 9

TRIPLE CHEESE STRAIN

GRIJP DE KAAS! FASCINEREND DRIEDUBBELE KAAS EXTRAVAGANZA VOOR DE KAASLIEFHEBBER

Cup Winner
RATING
Old Cheese x Blue Cheese
SELECTEER AANTAL ZADEN

Triple Cheese Cannabis Zaden

Triple Cheese is gefokt door Barneys Farm Blue Cheese te kruisen met de krachtige Original Cheese (Skunk #1 fenotype) en na vele generaties van selecteren en fokken hebben we dit prachtige exemplaar gemaakt. Triple Cheese is precies wat we wilden bereiken. De onmiskenbare vochtige kaassmaak domineert de plant. Triple Cheese is heel makkelijk om te groeien en produceert dichte buds met een ongelofelijke smaak van bosbessen en oude kaas. Het geeft ook een sterke Kick, met THC levels rond de 22%.
20% Sativa 80% IndicaWat is de beste temperatuur voor het ontkiemen van Triple Cheese cannabiszaden?
Triple Cheese cannabiszaden ontkiemen bij temperaturen van 70°F tot 90°F (21°C tot 32°C). Temperaturen onder de 70°F (21°C) en boven de 90°F (32°C) kunnen een gezonde ontkieming voorkomen of in gevaar brengen. Lage temperaturen vertragen of stoppen zelfs de ontkieming. Hoge temperaturen kunnen leiden tot slechte ontkieming, achterblijvende of trage groei en verhogen ook de kans dat zaailingen uitdrogen.

Triple Cheese Cannabis Zaden SPECIFICATIE

GEFEMINISEERD
NORMAAL
Old Cheese x Blue Cheese
Opwindend, Lichamelijk High, Langdurig, Vrolijk
800 gr/plant
500-600 gr/m²
50 - 55
SEPTEMBER
2nd-3rd week
90/100cm
100-110cm
120-150cm
GEMIDDELD
80%
20%
VOORNAMELIJK INDICA
Kaasachtig, kruiden, zoet, zuur, sterk
Zoete roomkaas, scherp
SPECIFICATIE
GEFEMINISEERD
NORMAAL
Old Cheese x Blue Cheese
Opwindend, Lichamelijk High, Langdurig, Vrolijk
800 gr/plant
500-600 gr/m²
50 - 55
SEPTEMBER
2nd-3rd week
90/100cm
100-110cm
120-150cm
GEMIDDELD
80%
20%
VOORNAMELIJK INDICA
Kaasachtig, kruiden, zoet, zuur, sterk
Zoete roomkaas, scherp

Toegang exclusief voor volwassenen! Inhoud alleen geschikt voor 18+, het betreden van Barneysfarm is gereserveerd voor mensen met een volwassen leeftijd. In Nederland ben je vanaf 18 volwassen. Bekijk eerst uw lokale wetgeving en respecteer deze! Wietzaden worden alleen verzonden onder het voorbehoud dat ze niet in strijd zijn met uw lokale wetgeving. Wees er van bewust dat wietzaden in sommige landen illegaal zijn. Barney's Farn verkoopt alleen zaden onder voorbehoud dat u ze niet mee neemt naar landen waar deze illegaal zijn. De personen die dit toch doen, zijn zelf verantwoordelijk voor hun acties, en Barneys Farm aanvaard daarom ook geen enkele verantwoordelijkheid. De Webwinkel van barneys voldoet aan de Nederlandse Wetgeving. Wietzaden worden alleen als souvenir verkocht. Of voor het verzamelen, behouden en bewaren van genetica. Algemene juridische mededeling: Het laten uitkomen van je wietzaden is in de meeste landen verboden! Controleer de lokale wetten betrekking cannabis, cannabis merchandise, en andere producten die relevant zijn voor de cannabis industrie.

Doorgaan, ik ben 18 jaar of ouderik accepteer het niet