TRIPLE CHEESE STRAIN
GRIJP DE KAAS! FASCINEREND DRIEDUBBELE KAAS EXTRAVAGANZA VOOR DE KAASLIEFHEBBER
Triple Cheese Cannabis Zaden
Triple Cheese is gefokt door Barneys Farm Blue Cheese te kruisen met de krachtige Original Cheese (Skunk #1 fenotype) en na vele generaties van selecteren en fokken hebben we dit prachtige exemplaar gemaakt. Triple Cheese is precies wat we wilden bereiken. De onmiskenbare vochtige kaassmaak domineert de plant. Triple Cheese is heel makkelijk om te groeien en produceert dichte buds met een ongelofelijke smaak van bosbessen en oude kaas. Het geeft ook een sterke Kick, met THC levels rond de 22%.
Is Triple Cheese Indica of Sativa?
De Triple Cheese soort van Barneys Farm is 20% Sativa 80% Indica
Wat is de beste manier om mijn Triple Cheese zaden te bewaren?
Om Triple Cheese zaden op de juiste manier te bewaren, wordt aanbevolen ze koel en donker te houden in een luchtdichte container, bij voorkeur in een koelkast met de juiste etikettering en datering, waarbij bevriezing wordt vermeden.
Wat is de beste methode om Triple Cheese soort zaden te ontkiemen?
Er zijn talloze technieken om Triple Cheese cannabiszaden te ontkiemen als dit in jouw locatie is toegestaan. De papieren handdoek methode is een veelgebruikte methode waarbij de Triple Cheese zaden op een vochtige papieren handdoek worden geplaatst en bedekt met een andere vochtige papieren handdoek om ze vochtig te houden. Daarna bewaar je de papieren handdoek op een warme, donkere plek en controleer je dagelijks of deze vochtig blijft. Wanneer de Triple Cheese zaden zijn ontkiemd, plaats ze dan voorzichtig in aarde of vergelijkbaar groeimedium.
Wat is de beste temperatuur voor het ontkiemen van Triple Cheese cannabiszaden?
Triple Cheese cannabiszaden ontkiemen bij temperaturen van 70°F tot 90°F (21°C tot 32°C). Temperaturen onder de 70°F (21°C) en boven de 90°F (32°C) kunnen een gezonde ontkieming voorkomen of in gevaar brengen. Lage temperaturen vertragen of stoppen zelfs de ontkieming. Hoge temperaturen kunnen leiden tot slechte ontkieming, achterblijvende of trage groei en verhogen ook de kans dat zaailingen uitdrogen.