MEEST VERKOCHTE NIEUWE UITGAVEN HOGE CBD SOORTEN GEFEMINISEERDE ZADEN AUTOFLOWERING ZADEN REGULIERE ZADEN MERCHANDISE
HOME OVER BARNEYS BARNEY’S FARM OP TOER KLANTENSERVICE BEOORDELINGEN CANNABIS ZADEN COLLECTIES GEFEMINISEERDE ZADEN REGULIERE ZADEN AUTOFLOWERING ZADEN BARNEY'S MERCHANDISE
Utopia Haze
Utopia Haze 1Utopia Haze 2Utopia Haze 3Utopia Haze 4Utopia Haze 5
Utopia Haze 10

UTOPIA HAZE

ONTSNAP AAN DE WERELD MET ONZE PRIJSWINNENDE BRAZILIAN HAZE HARTVERWARMER

Cup Winner
RATING
Brazilian landrace
SELECTEER AANTAL ZADEN

UTOPIA HAZE™ Cannabis Zaden

Utopia Haze™ is gefokt uit een geprijsde Sativa dominante Braziliaans landras. Door continue te terugkruisen van bepaalde planten hebben we dit geweldig ras van Utopia Haze™ kunnen maken. Toen we Utopia Haze™ eindelijk hebben laten uitkomen in 2008 was het de favoriet voor de 2008 Cannabis Cup en heeft zowel de Cannabis Cup als de Sativa Cup gewonnen. Utopia Haze™ groeit tot wel 130cm en heeft een hoge opbrengst. Ook is deze schimmel en ziekte resistant. Utopia Haze™ heeft een kick van citrus en mintsmaken, met een lange hemelse Sativa high.

Utopia Haze Cannabis Zaden SPECIFICATIE

GEFEMINISEERD
NORMAAL
Brazilian landrace
Cerebraal verhogend, Wazige Ontspanning, Slaperig
650 gr/m²
70 - 75
OKTOBER
3rd-4th week
110/130cm
110cm
130cm
GEMIDDELD
10%
90%
VOORNAMELIJK SATIVA
Fruitig, pittig, Munt, Citrus
Fruitig, Houtachtig, Scherp, Aards
SPECIFICATIE
GEFEMINISEERD
NORMAAL
Brazilian landrace
Cerebraal verhogend, Wazige Ontspanning, Slaperig
650 gr/m²
70 - 75
OKTOBER
3rd-4th week
110/130cm
110cm
130cm
GEMIDDELD
10%
90%
VOORNAMELIJK SATIVA
Fruitig, pittig, Munt, Citrus
Fruitig, Houtachtig, Scherp, Aards

Toegang exclusief voor volwassenen! Inhoud alleen geschikt voor 18+, het betreden van Barneysfarm is gereserveerd voor mensen met een volwassen leeftijd. In Nederland ben je vanaf 18 volwassen. Bekijk eerst uw lokale wetgeving en respecteer deze! Wietzaden worden alleen verzonden onder het voorbehoud dat ze niet in strijd zijn met uw lokale wetgeving. Wees er van bewust dat wietzaden in sommige landen illegaal zijn. Barney's Farn verkoopt alleen zaden onder voorbehoud dat u ze niet mee neemt naar landen waar deze illegaal zijn. De personen die dit toch doen, zijn zelf verantwoordelijk voor hun acties, en Barneys Farm aanvaard daarom ook geen enkele verantwoordelijkheid. De Webwinkel van barneys voldoet aan de Nederlandse Wetgeving. Wietzaden worden alleen als souvenir verkocht. Of voor het verzamelen, behouden en bewaren van genetica. Algemene juridische mededeling: Het laten uitkomen van je wietzaden is in de meeste landen verboden! Controleer de lokale wetten betrekking cannabis, cannabis merchandise, en andere producten die relevant zijn voor de cannabis industrie.

Doorgaan, ik ben 18 jaar of ouderik accepteer het niet