MEEST VERKOCHTE NIEUWE UITGAVEN HOGE CBD SOORTEN GEFEMINISEERDE ZADEN AUTOFLOWERING ZADEN REGULIERE ZADEN MERCHANDISE
HOME OVER BARNEYS BARNEY’S FARM OP TOER KLANTENSERVICE BEOORDELINGEN CANNABIS ZADEN COLLECTIES GEFEMINISEERDE ZADEN REGULIERE ZADEN AUTOFLOWERING ZADEN BARNEY'S MERCHANDISE
Vanilla Kush
Vanilla Kush 1Vanilla Kush 2Vanilla Kush 3Vanilla Kush 4Vanilla Kush 5
Vanilla Kush 6Vanilla Kush 7Vanilla Kush 8Vanilla Kush 9

VANILLA KUSH STRAIN

DUIK JEZELF IN EEN WERELD VAN VANILLE-VERRUKKING MET DEZE POPULAIRE HARD BINNENKOMENDE KUSH

Cup Winner
RATING
Afghani Kush x Kashmir
SELECTEER AANTAL ZADEN
  • Sorry, dit zaad is momenteel niet beschikbaar om te kopen.
  • Wil je e-mail ontvangen wanneer deze zaden weer op voorraad zijn?

Vanilla Kush Cannabis Zaden

Vanilla Kush is een creatie uit een snel bloeiende Afghan Indica ras dat gekruist is met een ras van Kashmiri zaden. De Kashmir plant is uniek voor zijn vanille aroma's en heeft goede hasj productiecapaciteiten. Vanilla Kush trouwt de Indica kracht met de beste Afghani genetica met de hoge bergachtige aroma's van de Kashmir vallei. Vanilla Kush groeit ruige zijtakken en produceert gezonde opbrengsten door grote dichte en prachtige colas te maken die worden omringt door een rode en goude calyx. Bloemen hebben een geur van vanille en dennenhout. Het effect is sterk en lang voor een relaxende high.
20% Sativa 80% IndicaWat is de beste temperatuur voor het ontkiemen van Vanilla Kush cannabiszaden?
Vanilla Kush cannabiszaden ontkiemen bij temperaturen van 70°F tot 90°F (21°C tot 32°C). Temperaturen onder de 70°F (21°C) en boven de 90°F (32°C) kunnen een gezonde ontkieming voorkomen of in gevaar brengen. Lage temperaturen vertragen of stoppen zelfs de ontkieming. Hoge temperaturen kunnen leiden tot slechte ontkieming, achterblijvende of trage groei en verhogen ook de kans dat zaailingen uitdrogen.

Vanilla Kush Cannabis Zaden SPECIFICATIE

GEFEMINISEERD
NORMAAL
Afghani Kush x Kashmir
Euforisch, Gelukkig, Kalmte, Slaperig
600 gr/m²
55 - 60
SEPTEMBER
3rd-4th week
90/100cm
90/100cm
100cm
GEMIDDELD
80%
20%
VOORNAMELIJK INDICA
Zoete melasse, vanille, zoete lavendel, citrus, aardachtig
Vanille, melasse, bloemen, lavendel
SPECIFICATIE
GEFEMINISEERD
NORMAAL
Afghani Kush x Kashmir
Euforisch, Gelukkig, Kalmte, Slaperig
600 gr/m²
55 - 60
SEPTEMBER
3rd-4th week
90/100cm
90/100cm
100cm
GEMIDDELD
80%
20%
VOORNAMELIJK INDICA
Zoete melasse, vanille, zoete lavendel, citrus, aardachtig
Vanille, melasse, bloemen, lavendel

Toegang exclusief voor volwassenen! Inhoud alleen geschikt voor 18+, het betreden van Barneysfarm is gereserveerd voor mensen met een volwassen leeftijd. In Nederland ben je vanaf 18 volwassen. Bekijk eerst uw lokale wetgeving en respecteer deze! Wietzaden worden alleen verzonden onder het voorbehoud dat ze niet in strijd zijn met uw lokale wetgeving. Wees er van bewust dat wietzaden in sommige landen illegaal zijn. Barney's Farn verkoopt alleen zaden onder voorbehoud dat u ze niet mee neemt naar landen waar deze illegaal zijn. De personen die dit toch doen, zijn zelf verantwoordelijk voor hun acties, en Barneys Farm aanvaard daarom ook geen enkele verantwoordelijkheid. De Webwinkel van barneys voldoet aan de Nederlandse Wetgeving. Wietzaden worden alleen als souvenir verkocht. Of voor het verzamelen, behouden en bewaren van genetica. Algemene juridische mededeling: Het laten uitkomen van je wietzaden is in de meeste landen verboden! Controleer de lokale wetten betrekking cannabis, cannabis merchandise, en andere producten die relevant zijn voor de cannabis industrie.

Doorgaan, ik ben 18 jaar of ouderik accepteer het niet