MEEST VERKOCHTE NIEUWE UITGAVEN HOGE CBD SOORTEN GEFEMINISEERDE ZADEN AUTOFLOWERING ZADEN REGULIERE ZADEN MERCHANDISE
HOME OVER BARNEYS BARNEY’S FARM OP TOER KLANTENSERVICE BEOORDELINGEN CANNABIS ZADEN COLLECTIES GEFEMINISEERDE ZADEN REGULIERE ZADEN AUTOFLOWERING ZADEN BARNEY'S MERCHANDISE
Violator Kush
Violator Kush 1Violator Kush 2Violator Kush 3Violator Kush 4Violator Kush 5

VIOLATOR KUSH STRAIN

ERVAAR DE ECHTE INDIASE GENETICA IN DEZE ONGELOOFLIJKE KRUISING VAN KUSH EN CHARAS

Cup Winner
RATING
Malana Charas x Hindu Kush
SELECTEER AANTAL ZADEN
  • Sorry, dit zaad is momenteel niet beschikbaar om te kopen.
  • Wil je e-mail ontvangen wanneer deze zaden weer op voorraad zijn?

VIOLATOR KUSH™ Cannabis Zaden

We hebben wat tijd doorgebracht in de Himalayas en in de Malan Vallei hebben we de beste genen verzameld uit deze regio. De Malana Charas was geselected voor zijn potentie en hasjproduceren eigenschappen. Om deze te kruisen met de pure Indica Hindu Kush ontstond de VIOLATOR KUSH™, een sterke Indica dominant ras. Deze plant groeit met grote bladeren, grote stamen en een goed ontwikkelde zijtakken die ondersteuning nodig hebben. VIOLATOR KUSH™ laat een sterk staaltje dichtheid van de trichomen zien met een geweldig smaak en geur. Dit ras zal je een 'couch hugging effect' geven.

Violator Kush Cannabis Zaden SPECIFICATIE

GEFEMINISEERD
NORMAAL
Malana Charas x Hindu Kush
Lichamelijk High, Euforisch, sociaal, Spraakzaam, Slaperig
650 gr/m²
55 - 60
SEPTEMBER
3rd-4th week
80/90cm
90cm
80%
20%
Kruidige pijnboom, peper
Kruidig, scherp, aardachtig, hasj, tropisch
SPECIFICATIE
GEFEMINISEERD
NORMAAL
Malana Charas x Hindu Kush
Lichamelijk High, Euforisch, sociaal, Spraakzaam, Slaperig
650 gr/m²
55 - 60
SEPTEMBER
3rd-4th week
80/90cm
90cm
80%
20%
Kruidige pijnboom, peper
Kruidig, scherp, aardachtig, hasj, tropisch

Toegang exclusief voor volwassenen! Inhoud alleen geschikt voor 18+, het betreden van Barneysfarm is gereserveerd voor mensen met een volwassen leeftijd. In Nederland ben je vanaf 18 volwassen. Bekijk eerst uw lokale wetgeving en respecteer deze! Wietzaden worden alleen verzonden onder het voorbehoud dat ze niet in strijd zijn met uw lokale wetgeving. Wees er van bewust dat wietzaden in sommige landen illegaal zijn. Barney's Farn verkoopt alleen zaden onder voorbehoud dat u ze niet mee neemt naar landen waar deze illegaal zijn. De personen die dit toch doen, zijn zelf verantwoordelijk voor hun acties, en Barneys Farm aanvaard daarom ook geen enkele verantwoordelijkheid. De Webwinkel van barneys voldoet aan de Nederlandse Wetgeving. Wietzaden worden alleen als souvenir verkocht. Of voor het verzamelen, behouden en bewaren van genetica. Algemene juridische mededeling: Het laten uitkomen van je wietzaden is in de meeste landen verboden! Controleer de lokale wetten betrekking cannabis, cannabis merchandise, en andere producten die relevant zijn voor de cannabis industrie.

Doorgaan, ik ben 18 jaar of ouderik accepteer het niet