MEEST VERKOCHTE NIEUWE UITGAVEN HOGE CBD SOORTEN GEFEMINISEERDE ZADEN AUTOFLOWERING ZADEN REGULIERE ZADEN MERCHANDISE
HOME OVER BARNEYS BARNEY’S FARM OP TOER KLANTENSERVICE BEOORDELINGEN CANNABIS ZADEN COLLECTIES GEFEMINISEERDE ZADEN REGULIERE ZADEN AUTOFLOWERING ZADEN BARNEY'S MERCHANDISE
Watermelon Zkittlez
Watermelon Zkittlez 1Watermelon Zkittlez 2Watermelon Zkittlez 3Watermelon Zkittlez 4Watermelon Zkittlez 5
Watermelon Zkittlez 6Watermelon Zkittlez 7Watermelon Zkittlez 8Watermelon Zkittlez 9Watermelon Zkittlez 10

WATERMELON ZKITTLEZ STRAIN

DE AANGENAME  FRUITIGE EN SAPPIGE SMAAK VAN DIT PRODUCT BEZORGT JE BESLIST KEER OP KEER DE BESTE CANNABIS ERVARING VAN JE LEVEN.

 
RATING
Watermelon x Zkittlez
SELECTEER AANTAL ZADEN

Watermelon Zkittlez Cannabis Zaden

Watermelon Zkittlez by Barneys Farm is een goeie keus voor degenen die op zoek zijn naar een plant die zowel binnen als buiten geteelt kan worden. Het is een staviasoort, wat haar groeispurt in de lengte verklaart. Het heeft daarom ook grotere toppen die echter niet compact zijn. De Watermelon Zkittlezby Barneys Farm begint na negen weken te bloeien, hetgeen je in staat stelt om naar  de tiende week toe de bloemen tijdens diverse fasen in hun rijpingsproces te bewonderen en te oogsten. Watermelon Zkittlez brengt binnen ongeveer 550 gram per vierkante meter op, terwijl je buiten met gemak een opbrengst van een kilo kunt halen. De geur van deze hybride wiet soort is fruitig wat je alvast in de juiste stemming brengt. Je raakt er enerzijds lekker high en ontspannen van. Anderzijds zorgt de combinatie van watermeloen en Zkittlez voor een gelukzalig gevoel dat je zal stimuleren om actie te ondernemen.
45% Sativa 55% IndicaWat is de beste temperatuur voor het ontkiemen van Watermelon Zkittlez cannabiszaden?
Watermelon Zkittlez cannabiszaden ontkiemen bij temperaturen van 70°F tot 90°F (21°C tot 32°C). Temperaturen onder de 70°F (21°C) en boven de 90°F (32°C) kunnen een gezonde ontkieming voorkomen of in gevaar brengen. Lage temperaturen vertragen of stoppen zelfs de ontkieming. Hoge temperaturen kunnen leiden tot slechte ontkieming, achterblijvende of trage groei en verhogen ook de kans dat zaailingen uitdrogen.

Watermelon Zkittlez Cannabis Zaden SPECIFICATIE

GEFEMINISEERD
NORMAAL
Watermelon x Zkittlez
Opbeurend, euforistische ontspanning die kalmeert
1000 gr/plant
500-600 gr/m²
63
SEPTEMBER
3rd-4th week
120-140cm
150-200cm
GEMIDDELD
55%
45%
VOORNAMELIJK INDICA
Fruitige watermeloen en druiven
Tropische vruchten en zoete bessen
SPECIFICATIE
GEFEMINISEERD
NORMAAL
Watermelon x Zkittlez
Opbeurend, euforistische ontspanning die kalmeert
1000 gr/plant
500-600 gr/m²
63
SEPTEMBER
3rd-4th week
120-140cm
150-200cm
GEMIDDELD
55%
45%
VOORNAMELIJK INDICA
Fruitige watermeloen en druiven
Tropische vruchten en zoete bessen

Toegang exclusief voor volwassenen! Inhoud alleen geschikt voor 18+, het betreden van Barneysfarm is gereserveerd voor mensen met een volwassen leeftijd. In Nederland ben je vanaf 18 volwassen. Bekijk eerst uw lokale wetgeving en respecteer deze! Wietzaden worden alleen verzonden onder het voorbehoud dat ze niet in strijd zijn met uw lokale wetgeving. Wees er van bewust dat wietzaden in sommige landen illegaal zijn. Barney's Farn verkoopt alleen zaden onder voorbehoud dat u ze niet mee neemt naar landen waar deze illegaal zijn. De personen die dit toch doen, zijn zelf verantwoordelijk voor hun acties, en Barneys Farm aanvaard daarom ook geen enkele verantwoordelijkheid. De Webwinkel van barneys voldoet aan de Nederlandse Wetgeving. Wietzaden worden alleen als souvenir verkocht. Of voor het verzamelen, behouden en bewaren van genetica. Algemene juridische mededeling: Het laten uitkomen van je wietzaden is in de meeste landen verboden! Controleer de lokale wetten betrekking cannabis, cannabis merchandise, en andere producten die relevant zijn voor de cannabis industrie.

Doorgaan, ik ben 18 jaar of ouderik accepteer het niet