MEEST VERKOCHTE NIEUWE UITGAVEN HOGE CBD SOORTEN GEFEMINISEERDE ZADEN AUTOFLOWERING ZADEN REGULIERE ZADEN MERCHANDISE
HOME OVER BARNEYS BARNEY’S FARM OP TOER KLANTENSERVICE BEOORDELINGEN CANNABIS ZADEN COLLECTIES GEFEMINISEERDE ZADEN REGULIERE ZADEN AUTOFLOWERING ZADEN BARNEY'S MERCHANDISE
Watermelon Zkittlez Auto
Watermelon Zkittlez Auto 1Watermelon Zkittlez Auto 2Watermelon Zkittlez Auto 3Watermelon Zkittlez Auto 4Watermelon Zkittlez Auto 5
Watermelon Zkittlez Auto 6Watermelon Zkittlez Auto 7Watermelon Zkittlez Auto 8Watermelon Zkittlez Auto 9Watermelon Zkittlez Auto 10

WATERMELON ZKITTLEZ AUTO

DOOR DE HOGE WAARDE AAN THC (26%) RAAK JE LANGDURIG IN EXTASE MET ELKE BLOW VAN DEZE FRUITIGE EN TROPISCHE WIETSOORT, EEN ERVARING WAARVAN JE DUS ABSOLUUT GEEN SPIJT ZULT HEBBEN.

 
RATING
Watermelon Zkittlez x BF Super Auto #1
SELECTEER AANTAL ZADEN

WATERMELON ZKITTLEZ AUTO™ Cannabis Zaden

Watermelon Zkittlez Auto by Barneys Farm, is onze wietsoort die boordevol trichomen zit wanneer het eenmaal begint te bloeien. Deze haartjes produceren voornamelijk de cannabinoïde THC, wat je telkens weer het onvergetelijke psychoactieve effect van cannabis, garandeert.

De Watermelon Zkittlez is een zelfbloeier die het oogsten binnen zeventig dagen mogelijk maakt. Gedurende deze dagen behoeft de plant niet intensief verzorgd te worden, wat haar dus ideaal maakt voor zowel beginnende kwekers als degenen die al wat meer ervaring met het telen van wiet hebben. Ook als je weinig tijd hebt of een druk bestaan leidt, maar het liefst je eigen high produceert, is deze kruising voor jou bestemd.

De plant bloeit binnen de zes en negen weken en wordt 140 cm lang en past dus met gemak op je balkon of terras. Het is een zelfbloeier waardoor het niet afhankelijk is van het natuurlijk dag- nachtritme om tot wasdom te komen. Het laat zich gemakkelijk snoeien en produceert 550 gram wiet per vierkante meter. Het smaakt naar een overheerlijke sappige watermeloen, waardoor het je terug voert naar een warme zomerse dag op het strand. Ook kun je zelf je extracten destilleren.  Door deze wiet te roken ben je binnen korte tijd van je pessimistische stemming af!

Watermelon Zkittlez Auto Cannabis Zaden SPECIFICATIE

GEFEMINISEERD
AUTOFLOWERING
Watermelon Zkittlez x BF Super Auto #1
Pept je op, werkt ontspannend en maakt je vrolijk.
600-700
550 gr/m²
70
120-140cm
140cm
GEMIDDELD
60%
40%
VOORNAMELIJK INDICA
Smaakt naar fruitige watermeloen en zoete bessen
Tropisch fruit, zoet en sappig
SPECIFICATIE
GEFEMINISEERD
AUTOFLOWERING
Watermelon Zkittlez x BF Super Auto #1
Pept je op, werkt ontspannend en maakt je vrolijk.
600-700
550 gr/m²
70
120-140cm
140cm
GEMIDDELD
60%
40%
VOORNAMELIJK INDICA
Smaakt naar fruitige watermeloen en zoete bessen
Tropisch fruit, zoet en sappig

Toegang exclusief voor volwassenen! Inhoud alleen geschikt voor 18+, het betreden van Barneysfarm is gereserveerd voor mensen met een volwassen leeftijd. In Nederland ben je vanaf 18 volwassen. Bekijk eerst uw lokale wetgeving en respecteer deze! Wietzaden worden alleen verzonden onder het voorbehoud dat ze niet in strijd zijn met uw lokale wetgeving. Wees er van bewust dat wietzaden in sommige landen illegaal zijn. Barney's Farn verkoopt alleen zaden onder voorbehoud dat u ze niet mee neemt naar landen waar deze illegaal zijn. De personen die dit toch doen, zijn zelf verantwoordelijk voor hun acties, en Barneys Farm aanvaard daarom ook geen enkele verantwoordelijkheid. De Webwinkel van barneys voldoet aan de Nederlandse Wetgeving. Wietzaden worden alleen als souvenir verkocht. Of voor het verzamelen, behouden en bewaren van genetica. Algemene juridische mededeling: Het laten uitkomen van je wietzaden is in de meeste landen verboden! Controleer de lokale wetten betrekking cannabis, cannabis merchandise, en andere producten die relevant zijn voor de cannabis industrie.

Doorgaan, ik ben 18 jaar of ouderik accepteer het niet