MEEST VERKOCHTE NIEUWE UITGAVEN HOGE CBD SOORTEN GEFEMINISEERDE ZADEN AUTOFLOWERING ZADEN REGULIERE ZADEN MERCHANDISE
HOME OVER BARNEYS BARNEY’S FARM OP TOER KLANTENSERVICE BEOORDELINGEN CANNABIS ZADEN COLLECTIES GEFEMINISEERDE ZADEN REGULIERE ZADEN AUTOFLOWERING ZADEN BARNEY'S MERCHANDISE
Wedding Cake Auto
Wedding Cake Auto 1Wedding Cake Auto 2Wedding Cake Auto 3Wedding Cake Auto 4Wedding Cake Auto 5
Wedding Cake Auto 6Wedding Cake Auto 7Wedding Cake Auto 8Wedding Cake Auto 9Wedding Cake Auto 10

WEDDING CAKE AUTO STRAIN

WAAN JEZELF IN DE WITTEBROODSWEKEN MET DE DEZE WEDDING CAKE AUTO

 
RATING
Wedding Cake x BF Super Auto #1
SELECTEER AANTAL ZADEN

Wedding Cake Auto Cannabis Zaden

Volg Toni13 Barneys Farm Officiële testkweker vandaag! Kijk de laatste test oogst van WEDDING CAKE AUTO — https://cultivandomedicina.com/blog-cultivo-marihuana — https://www.facebook.com/pg/Toni13A/posts/ WEDDING CAKE AUTO : bekleed met smakelijke suikerkristallen, net als een fijne cake, heeft onze Super WEDDING CAKE AUTO een zeer ijzige reputatie en is een perfecte aanvulling op onze Autoflowering Cali Collectie. De resultaten van het versmelten van Wedding Cake en onze BF Super Auto # 1, deze plant zal niet teleurstellen met verhoogde kracht van de skywalker OG eigenschappen in onze super auto, waardoor er meer weerstand ontstaat tegen insecten en stress, terwijl de wortelstructuur vanaf dag 1 tot leven komt. Voor liefhebbers van witte strains met door kristallen bedekte toppen is WEDDING CAKE AUTO een echte traktatie. Indica dominant 65% bezaaid met toppen, deze plant heeft een zeer kleine afstand tussen de knooppunten. Slechts een paar weken na het planten beginnen zware toppen die als juwelen in het licht glinsteren, vorm te krijgen. Na slechts 70-75 dagen zullen deze glimmende gigantische bloemen met druivensmaak stevig samen gepakt perfect gevormd zijn, klaar voor de oogst, op een uiteindelijke hoogte van 90 cm is 500 gr per m² gemakkelijk haalbaar, tot 750 gr per m² buitenshuis. THC is getest op 25% met 2,4% CBD. Wees wel voorzichtig, want teveel genot kun je in een niet te stoppen reis met bessensmaak brengen van diepe ontspanning en sluimer. Mis dit historische stukje autoflowering meesterschap van het Barney's Farm Lab. niet.
35% Sativa 65% IndicaWat is de beste temperatuur voor het ontkiemen van Wedding Cake Auto cannabiszaden?
Wedding Cake Auto cannabiszaden ontkiemen bij temperaturen van 70°F tot 90°F (21°C tot 32°C). Temperaturen onder de 70°F (21°C) en boven de 90°F (32°C) kunnen een gezonde ontkieming voorkomen of in gevaar brengen. Lage temperaturen vertragen of stoppen zelfs de ontkieming. Hoge temperaturen kunnen leiden tot slechte ontkieming, achterblijvende of trage groei en verhogen ook de kans dat zaailingen uitdrogen.

Wedding Cake Auto Cannabis Zaden SPECIFICATIE

GEFEMINISEERD
AUTOFLOWERING
Wedding Cake x BF Super Auto #1
Kalmerend, Eurofisch
180-250 gr/plant
450 – 550 gr/m²
70 - 75
80-100cm
100-120cm
GEMIDDELD
65%
35%
VOORNAMELIJK INDICA
Zomerse bessen
Fruitig
SPECIFICATIE
GEFEMINISEERD
AUTOFLOWERING
Wedding Cake x BF Super Auto #1
Kalmerend, Eurofisch
180-250 gr/plant
450 – 550 gr/m²
70 - 75
80-100cm
100-120cm
GEMIDDELD
65%
35%
VOORNAMELIJK INDICA
Zomerse bessen
Fruitig

Toegang exclusief voor volwassenen! Inhoud alleen geschikt voor 18+, het betreden van Barneysfarm is gereserveerd voor mensen met een volwassen leeftijd. In Nederland ben je vanaf 18 volwassen. Bekijk eerst uw lokale wetgeving en respecteer deze! Wietzaden worden alleen verzonden onder het voorbehoud dat ze niet in strijd zijn met uw lokale wetgeving. Wees er van bewust dat wietzaden in sommige landen illegaal zijn. Barney's Farn verkoopt alleen zaden onder voorbehoud dat u ze niet mee neemt naar landen waar deze illegaal zijn. De personen die dit toch doen, zijn zelf verantwoordelijk voor hun acties, en Barneys Farm aanvaard daarom ook geen enkele verantwoordelijkheid. De Webwinkel van barneys voldoet aan de Nederlandse Wetgeving. Wietzaden worden alleen als souvenir verkocht. Of voor het verzamelen, behouden en bewaren van genetica. Algemene juridische mededeling: Het laten uitkomen van je wietzaden is in de meeste landen verboden! Controleer de lokale wetten betrekking cannabis, cannabis merchandise, en andere producten die relevant zijn voor de cannabis industrie.

Doorgaan, ik ben 18 jaar of ouderik accepteer het niet