MEEST VERKOCHTE NIEUWE UITGAVEN HOGE CBD SOORTEN GEFEMINISEERDE ZADEN AUTOFLOWERING ZADEN REGULIERE ZADEN MERCHANDISE
HOME OVER BARNEYS BARNEY’S FARM OP TOER KLANTENSERVICE BEOORDELINGEN CANNABIS ZADEN COLLECTIES GEFEMINISEERDE ZADEN REGULIERE ZADEN AUTOFLOWERING ZADEN BARNEY'S MERCHANDISE
White Widow XXL
White Widow XXL 1White Widow XXL 2White Widow XXL 3White Widow XXL 4White Widow XXL 5
White Widow XXL 6White Widow XXL 7White Widow XXL 8White Widow XXL 9White Widow XXL 10

WHITE WIDOW XXL STRAIN

ONMISKENBARE SCHERPE SKUNKY EN HARTIGE ZOETE AROMA'S

 
RATING
Brazilian x South Indian
SELECTEER AANTAL ZADEN

White Widow XXL Cannabis Zaden

White Widow XXL van Barneys Farm is reeds decennia lang, een echte authentieke Amsterdamse klassieker die de onmiskenbare scherpe skunky en hartige zoete aroma's symboliseert, waarbij de geur je doet herinneren aan de Amsterdamse straten en iconische grachten. De evolutie van deze legendarische soort gaat steeds verder. Onze White Widow XXL heeft dezelfde Braziliaanse Sativa-high, maar met een verbeterde 75% super harsachtige Zuid-Indiase Indica soort. Ze is ideaal voor alle omstandigheden en kweektechnieken wat van White Widow XXL een extreem veelzijdige plant maakt. Ze is een schimmel resistente soort die ook bestand is tegen insecten en ze kan zelfs in koudere klimaten goed gedijen, dus vrij eenvoudig te kweken voor iedereen die minder of meer ervaring heeft bij het telen van de cannabisplant.

White Widow XXL evolueert naar een klassieke Indica-vorm, een compacte krachtige snelle groeier, sterke takken die haar een bossig en breed uiterlijk geven, ter voorbereiding op de bloei. Binnen kunnen hoogtes van 100-120cm worden bereikt, buitenshuis haal je met relatief gemak een hoogte van twee meter.

De bloeitijd binnen gebeurt binnen de 9 weken. Buiten oogsten kan vanaf begin oktober Aan het begin van de bloei zullen grote, zware en super kleverige compacte toppen uit de takken barsten. Hierdoor zou je denken dat ze meer op een Sativa lijkt maar niets is minder waar. De buitengewone harsproductie zorgt voor een dik deken van glinsterende trichomen die de cola's bedekken, waardoor ze bijna wit van uiterlijk zijn met de lange, feloranje stampers en kleine donkergroene suikerblaadjes.

Deze Amsterdamse klassieker komt met een exotisch terpenenprofiel, boordevol prikkelende skunky zoete citrusaroma's en een aardse, dennenhout- en kruidensmaak. Haar toppen kunnen meer op Sativa lijken, maar dat is één van de vele unieke eigenschappen van deze soort.

Deze soort zorgt voor een verhoogde creativiteit waardoor je plots gaat bruisen van energie. Negatieve gevoelens worden omgetoverd in een blij gevoel en wanneer je, samen met vrienden een blowtje doet, ga je merken dat je spraakzamer bent dan ooit tevoren. Na de eerste hijsjes en de eerste effecten van de THC, volgt een heerlijk gevoel van euforie en je gaat merken dat je spieren zich langzaamaan meer volledig gaan ontspannen.
25% Sativa 75% IndicaWat is de beste temperatuur voor het ontkiemen van White Widow XXL cannabiszaden?
White Widow XXL cannabiszaden ontkiemen bij temperaturen van 70°F tot 90°F (21°C tot 32°C). Temperaturen onder de 70°F (21°C) en boven de 90°F (32°C) kunnen een gezonde ontkieming voorkomen of in gevaar brengen. Lage temperaturen vertragen of stoppen zelfs de ontkieming. Hoge temperaturen kunnen leiden tot slechte ontkieming, achterblijvende of trage groei en verhogen ook de kans dat zaailingen uitdrogen.

White Widow XXL Cannabis Zaden SPECIFICATIE

GEFEMINISEERD
NORMAAL
Brazilian x South Indian
Creatief, Opbeurend, Energiek, Spraakzaam, Euforisch
2000 gr/plant
600-700 gr/m²
60 - 65
OKTOBER
1st-2nd week
100-120cm
100-120cm
150-200cm
GEMIDDELD
75%
25%
VOORNAMELIJK INDICA
Fruitige, pittige dennen
Zoet Scherpe Fruitige Kruidige Pijnboom
4
SPECIFICATIE
GEFEMINISEERD
NORMAAL
Brazilian x South Indian
Creatief, Opbeurend, Energiek, Spraakzaam, Euforisch
2000 gr/plant
600-700 gr/m²
60 - 65
OKTOBER
1st-2nd week
100-120cm
100-120cm
150-200cm
GEMIDDELD
75%
25%
VOORNAMELIJK INDICA
Fruitige, pittige dennen
Zoet Scherpe Fruitige Kruidige Pijnboom
4

Toegang exclusief voor volwassenen! Inhoud alleen geschikt voor 18+, het betreden van Barneysfarm is gereserveerd voor mensen met een volwassen leeftijd. In Nederland ben je vanaf 18 volwassen. Bekijk eerst uw lokale wetgeving en respecteer deze! Wietzaden worden alleen verzonden onder het voorbehoud dat ze niet in strijd zijn met uw lokale wetgeving. Wees er van bewust dat wietzaden in sommige landen illegaal zijn. Barney's Farn verkoopt alleen zaden onder voorbehoud dat u ze niet mee neemt naar landen waar deze illegaal zijn. De personen die dit toch doen, zijn zelf verantwoordelijk voor hun acties, en Barneys Farm aanvaard daarom ook geen enkele verantwoordelijkheid. De Webwinkel van barneys voldoet aan de Nederlandse Wetgeving. Wietzaden worden alleen als souvenir verkocht. Of voor het verzamelen, behouden en bewaren van genetica. Algemene juridische mededeling: Het laten uitkomen van je wietzaden is in de meeste landen verboden! Controleer de lokale wetten betrekking cannabis, cannabis merchandise, en andere producten die relevant zijn voor de cannabis industrie.

Doorgaan, ik ben 18 jaar of ouderik accepteer het niet