MEEST VERKOCHTE NIEUWE UITGAVEN HOGE CBD SOORTEN GEFEMINISEERDE ZADEN AUTOFLOWERING ZADEN REGULIERE ZADEN MERCHANDISE
HOME OVER BARNEYS BARNEY’S FARM OP TOER KLANTENSERVICE BEOORDELINGEN CANNABIS ZADEN COLLECTIES GEFEMINISEERDE ZADEN REGULIERE ZADEN AUTOFLOWERING ZADEN BARNEY'S MERCHANDISE
White Widow XXL Auto

WHITE WIDOW XXL AUTO STRAIN

EEN ECHTE AMSTERDAMSE KLASSIEKER VAN BARNEYS FARM

 
RATING
Brazilian x South Indian x BF Super Auto #1
SELECTEER AANTAL ZADEN

WHITE WIDOW XXL AUTO™ Cannabis Zaden

WHITE WIDOW XXL AUTO™ van Barneys Farm is een echte Amsterdamse klassieker van formaat en nu verkrijgbaar in deze autoflowering variant. Hiermee gaat de evolutie van deze legendarische soort steeds verder. WHITE WIDOW XXL AUTO™ is een geweldige kruising van een Braziliaanse Sativa met de super harsachtige Zuid-Indiase Indica waardoor ze 70% Indica-dominantie vertoont. Deze twee prachtige soorten werden vakkundig versmolten met Barneys Farm Super Auto #1. WHITE WIDOW XXL AUTO™ is een extreem veelzijdige plant, ze doet het prima in alle omstandigheden en kweektechnieken. Ze is een schimmel resistente soort die ook bestand is tegen insecten en ze doet het zelfs goed in koudere klimaten dus, vrij eenvoudig voor zowel beginners als ervaren rotten in het vak. WHITE WIDOW XXL AUTO™o heeft een klassieke Indica-vorm, is extra compact in vergelijking met de gefeminiseerde versie, maar blijft nog steeds een krachtige snelle groeier. Deze dame wordt, bossig en breed, naarmate de bloei vordert. Heb je haar binnen staan, dan zal ze uitgroeien tot 80-90cm hoogte en buiten wordt ze ongeveer 100-120 cm hoog. Ze is een snelle bloeier die rond de 70 tot 75 dagen nodig heeft om vanaf zaad tot een volwassen plant uit te groeien. Tijdens de bloeiperiode vormen zich grote Sativa-achtige, zware en superkleverige stevige toppen die weelderig uit haar takken barsten. Ze creëert een buitengewone harsproductie die als een dik deken van glinsterende trichomen de cola's bedekken. Hierdoor is ze bijna wit van uiterlijk met lange feloranje stamper en kleine, donkere groene suikerbladeren. Deze Amsterdamse klassieker heeft een exotisch terpenenprofiel boordevol prikkelende skunky zoete citrusaroma's en aardse, dennenhout- en kruidenaroma's. Deze dame zal ervoor zorgen dat je creativiteit een echte boost krijgt en ze maakt je energiek. Haar gave om je negatieve gevoelens om te zetten in een opbeurende staat van zijn maakt je spraakzaam wanneer je onder vrienden samen een blowtje doet. Na deze eerste tekenen dat de THC inslaat volgt een fantastisch euforisch gevoel waardoor je helemaal gaat ontspannen in een gelukzalige stemming.

White Widow XXL Auto Cannabis Zaden SPECIFICATIE

GEFEMINISEERD
AUTOFLOWERING
Brazilian x South Indian x BF Super Auto #1
Creatief, Opbeurend, Energiek, Spraakzaam, Euforisch
1200
500 gr/m²
70 - 75
80-90cm
80-90cm
100-120cm
GEMIDDELD
70%
30%
VOORNAMELIJK INDICA
Scherpe Skunky Zoete Citrusvruchten, Fruitige, Kruidige Dennen
Zoet, scherp, fruitig, kruidig dennenhout
4
Cool, Hot & Temperate
SPECIFICATIE
GEFEMINISEERD
AUTOFLOWERING
Brazilian x South Indian x BF Super Auto #1
Creatief, Opbeurend, Energiek, Spraakzaam, Euforisch
1200
500 gr/m²
70 - 75
80-90cm
80-90cm
100-120cm
GEMIDDELD
70%
30%
VOORNAMELIJK INDICA
Scherpe Skunky Zoete Citrusvruchten, Fruitige, Kruidige Dennen
Zoet, scherp, fruitig, kruidig dennenhout
4
Cool, Hot & Temperate

Toegang exclusief voor volwassenen! Inhoud alleen geschikt voor 18+, het betreden van Barneysfarm is gereserveerd voor mensen met een volwassen leeftijd. In Nederland ben je vanaf 18 volwassen. Bekijk eerst uw lokale wetgeving en respecteer deze! Wietzaden worden alleen verzonden onder het voorbehoud dat ze niet in strijd zijn met uw lokale wetgeving. Wees er van bewust dat wietzaden in sommige landen illegaal zijn. Barney's Farn verkoopt alleen zaden onder voorbehoud dat u ze niet mee neemt naar landen waar deze illegaal zijn. De personen die dit toch doen, zijn zelf verantwoordelijk voor hun acties, en Barneys Farm aanvaard daarom ook geen enkele verantwoordelijkheid. De Webwinkel van barneys voldoet aan de Nederlandse Wetgeving. Wietzaden worden alleen als souvenir verkocht. Of voor het verzamelen, behouden en bewaren van genetica. Algemene juridische mededeling: Het laten uitkomen van je wietzaden is in de meeste landen verboden! Controleer de lokale wetten betrekking cannabis, cannabis merchandise, en andere producten die relevant zijn voor de cannabis industrie.

Doorgaan, ik ben 18 jaar of ouderik accepteer het niet