MEEST VERKOCHTE NIEUWE UITGAVEN HOGE CBD SOORTEN GEFEMINISEERDE ZADEN AUTOFLOWERING ZADEN REGULIERE ZADEN MERCHANDISE
HOME OVER BARNEYS BARNEY’S FARM OP TOER KLANTENSERVICE BEOORDELINGEN CANNABIS ZADEN COLLECTIES GEFEMINISEERDE ZADEN REGULIERE ZADEN AUTOFLOWERING ZADEN BARNEY'S MERCHANDISE
Widow Remedy - Regular
Widow Remedy - Regular 1Widow Remedy - Regular 2Widow Remedy - Regular 3Widow Remedy - Regular 4Widow Remedy - Regular 5
Widow Remedy - Regular 6

WIDOW REMEDY - REGULAR STRAIN

LAAT DE WIDOW REMEDY HAAR GANG GAAN OM JE LICHAAM TE MASSEREN EN JE PIJN TE VERMINDEREN.

 
RATING
Tijuana Sativa x Kerala India x Afghan
SELECTEER AANTAL ZADEN

Widow Remedy - Regular Cannabis Zaden

Widow Remedy was als eerste gemaakt door de Tijuana Sativa te kruisen met Kerala waardoor een prachtige Sativa dominante plant ontstond met een hoge niveau van cannabinoids. Het ras was hierna verder ontwikkeld om te combineren met een pure afghan, vooral om de productietechnieken te verbeteren. Het eindresultaat was een driedelige mix die een opmerkelijke hybride is geworden. Widow Remedy is een goed remedie voor je pijn, slaaptekort, comfort en misselijkheid. Widow Remedy laat de zon weer schijnen op een slechte dag.
60% Sativa 40% IndicaWat is de beste temperatuur voor het ontkiemen van Widow Remedy - Regular cannabiszaden?
Widow Remedy - Regular cannabiszaden ontkiemen bij temperaturen van 70°F tot 90°F (21°C tot 32°C). Temperaturen onder de 70°F (21°C) en boven de 90°F (32°C) kunnen een gezonde ontkieming voorkomen of in gevaar brengen. Lage temperaturen vertragen of stoppen zelfs de ontkieming. Hoge temperaturen kunnen leiden tot slechte ontkieming, achterblijvende of trage groei en verhogen ook de kans dat zaailingen uitdrogen.

Widow Remedy - Regular Cannabis Zaden SPECIFICATIE

REGULIER
NORMAAL
Tijuana Sativa x Kerala India x Afghan
Cerebraal, Kalmerend, Ontspannend
500-600
55 - 65
SEPTEMBER
3rd-4th week
90-110cm
GEMIDDELD
40%
60%
Zoet, fruitig, bloemig, pijnboom
Fruitig, mild
SPECIFICATIE
REGULIER
NORMAAL
Tijuana Sativa x Kerala India x Afghan
Cerebraal, Kalmerend, Ontspannend
500-600
55 - 65
SEPTEMBER
3rd-4th week
90-110cm
GEMIDDELD
40%
60%
Zoet, fruitig, bloemig, pijnboom
Fruitig, mild

Toegang exclusief voor volwassenen! Inhoud alleen geschikt voor 18+, het betreden van Barneysfarm is gereserveerd voor mensen met een volwassen leeftijd. In Nederland ben je vanaf 18 volwassen. Bekijk eerst uw lokale wetgeving en respecteer deze! Wietzaden worden alleen verzonden onder het voorbehoud dat ze niet in strijd zijn met uw lokale wetgeving. Wees er van bewust dat wietzaden in sommige landen illegaal zijn. Barney's Farn verkoopt alleen zaden onder voorbehoud dat u ze niet mee neemt naar landen waar deze illegaal zijn. De personen die dit toch doen, zijn zelf verantwoordelijk voor hun acties, en Barneys Farm aanvaard daarom ook geen enkele verantwoordelijkheid. De Webwinkel van barneys voldoet aan de Nederlandse Wetgeving. Wietzaden worden alleen als souvenir verkocht. Of voor het verzamelen, behouden en bewaren van genetica. Algemene juridische mededeling: Het laten uitkomen van je wietzaden is in de meeste landen verboden! Controleer de lokale wetten betrekking cannabis, cannabis merchandise, en andere producten die relevant zijn voor de cannabis industrie.

Doorgaan, ik ben 18 jaar of ouderik accepteer het niet