MEEST VERKOCHTE NIEUWE UITGAVEN HOGE CBD SOORTEN GEFEMINISEERDE ZADEN AUTOFLOWERING ZADEN REGULIERE ZADEN MERCHANDISE
HOME OVER BARNEYS BARNEY’S FARM OP TOER KLANTENSERVICE BEOORDELINGEN CANNABIS ZADEN COLLECTIES GEFEMINISEERDE ZADEN REGULIERE ZADEN AUTOFLOWERING ZADEN BARNEY'S MERCHANDISE
GMO Auto

GMO AUTO STRAIN

LAAT JE ZINTUIGEN DE VRIJE LOOP MET DE KRACHTIGE EN SMAAKVOLLE GMO AUTO-CANNABISSOORT, PERFECT VOOR EEN KRACHTIGE HIGH EN DIEPE ONTSPANNING.

 
RATING
GMO Strain x BF Super Auto #1
SELECTEER AANTAL ZADEN

GMO Auto Cannabis Zaden

GMO Auto is een uitstekende cannabissoort die perfect is voor diegenen die een intense en goed afgeronde high willen ervaren zonder de behoefte aan gevarieerde lichtcycli. Met haar indica-dominante genen en indrukwekkende GMO- en BF Super Auto #1-genen, die een soort voortbrengen met opmerkelijke kracht en smaak, is het geen verrassing dat deze soort zeer gewild is bij de meest veeleisende cannabisenthousiastelingen. GMO Autoflower van Barneys Farm is een echte krachtpatser en een genot om te kweken. Met een zaad-tot-oogsttijd van 70-75 dagen levert ze binnen tot wel 600g/m² op en buiten 200-300g per plant. Ze heeft ook gewoon de perfecte maat, met een hoogte van 90-110 cm binnen en 100-130 cm buiten, waardoor het een uitstekende keuze is voor zowel binnen- als buitenkwekers die streven naar optimale productiviteit. GMO staat bekend om haar uitgesproken aroma- en smaakprofiel en produceert een sterk en dieselachtig parfum dat doorspekt is met hints van knoflook en aardse boventonen. Dit is echt een unieke smaak die je zintuigen prikkelt en je doet verlangen naar meer. Met een opmerkelijke THC-concentratie van 24% is de high robuust en goed uitgebalanceerd en, produceert een diep rustgevend en kalmerend effect dat perfect is voor avond- of bedtijdsessies.
20% Sativa 80% IndicaWat is de beste temperatuur voor het ontkiemen van GMO Auto cannabiszaden?
GMO Auto cannabiszaden ontkiemen bij temperaturen van 70°F tot 90°F (21°C tot 32°C). Temperaturen onder de 70°F (21°C) en boven de 90°F (32°C) kunnen een gezonde ontkieming voorkomen of in gevaar brengen. Lage temperaturen vertragen of stoppen zelfs de ontkieming. Hoge temperaturen kunnen leiden tot slechte ontkieming, achterblijvende of trage groei en verhogen ook de kans dat zaailingen uitdrogen.

GMO Auto Cannabis Zaden SPECIFICATIE

GEFEMINISEERD
AUTOFLOWERING
GMO Strain x BF Super Auto #1
Euforisch, Slaperig, Opbeurend, totale lichamelijke High
230-300 gr/plant
500 – 600 gr/m²
70 - 75
90-110cm
100-130cm
GEMIDDELD
80%
20%
VOORNAMELIJK INDICA
Diesel, Citrus, Pijnboom, Knoflook, Kruiden
Scherp, Skunky, Diesel, Citrus, Aardachtig, Kruidig
SPECIFICATIE
GEFEMINISEERD
AUTOFLOWERING
GMO Strain x BF Super Auto #1
Euforisch, Slaperig, Opbeurend, totale lichamelijke High
230-300 gr/plant
500 – 600 gr/m²
70 - 75
90-110cm
100-130cm
GEMIDDELD
80%
20%
VOORNAMELIJK INDICA
Diesel, Citrus, Pijnboom, Knoflook, Kruiden
Scherp, Skunky, Diesel, Citrus, Aardachtig, Kruidig

Toegang exclusief voor volwassenen! Inhoud alleen geschikt voor 18+, het betreden van Barneysfarm is gereserveerd voor mensen met een volwassen leeftijd. In Nederland ben je vanaf 18 volwassen. Bekijk eerst uw lokale wetgeving en respecteer deze! Wietzaden worden alleen verzonden onder het voorbehoud dat ze niet in strijd zijn met uw lokale wetgeving. Wees er van bewust dat wietzaden in sommige landen illegaal zijn. Barney's Farn verkoopt alleen zaden onder voorbehoud dat u ze niet mee neemt naar landen waar deze illegaal zijn. De personen die dit toch doen, zijn zelf verantwoordelijk voor hun acties, en Barneys Farm aanvaard daarom ook geen enkele verantwoordelijkheid. De Webwinkel van barneys voldoet aan de Nederlandse Wetgeving. Wietzaden worden alleen als souvenir verkocht. Of voor het verzamelen, behouden en bewaren van genetica. Algemene juridische mededeling: Het laten uitkomen van je wietzaden is in de meeste landen verboden! Controleer de lokale wetten betrekking cannabis, cannabis merchandise, en andere producten die relevant zijn voor de cannabis industrie.

Doorgaan, ik ben 18 jaar of ouderik accepteer het niet